march, 2019

07mar5:00 pm9:00 pmDeep Dive with Lind Capital

more

Event Details

Kom med, når FinanceLab besøger Lind Capitals kontor i hjertet af Aarhus til DEEP DIVE with LIND CAPITAL. Dette er din mulighed for at tilbringe en eksklusiv aften i selskab med nogle af Danmarks førende finansielle analytikere. Til dette arrangement vil du få et dybdegående kendskab til Lind Capitals forretning og en unik indsigt i dagligdagen i en af Aarhus’ mest spændende virksomheder.

Lind Capital ansætter årligt både nyuddannede, praktikanter og studentermedhjælpere fra Aarhus Universitet. Til arrangementet er flere af Lind Capitals rekrutteringsmedarbejdere til stede, så du får en unik mulighed for at eksponere din faglige profil og gøre et godt indtryk.

Under besøget vil man i teams af 3 løse en case specielt udarbejdet af selskabets analyseafdeling til FinanceLabs medlemmer under emnet “Arbitrage i praksis”. Der er naturligvis en stor præmie på højkant til hver af casevinderne (VÆRDI 6.000 kr.). Efterfølgende byder Lind Capital på tapas til networking, hvor du vil få mulighed for at stille spørgsmål til organisationen.

— TILMELDING —
Lind Capital vil gerne høre dit syn på de finansielle markeder i 2019! Ansøg om deltagelse til arrangement ved at skrive max en halv side om en interessant investeringscase eller om dit syn på de finansielle markeder i 2019. Ansøgningsteksten bruges udelukkende til at understøtte din interesse for de finansielle markeder.
Ansøgningen sendes SENEST 1. marts til aarhus@financelab.dk. Husk at skrive uddannelse og semester i din ansøgning, samt hvorvidt du ansøger om deltagelse som del af et caseteam. Såfremt du ikke er en del af et caseteam, sættes du tilfældigt sammen med 2 andre deltagere.

Link til Facebook event:  www.facebook.com/events/604152413370416/

— TID OG STED —
7. marts 2019 klokken 17.00 – 21.00
Lind Capital
Værkmestergade 3, 8000 Aarhus C

Time

(Thursday) 5:00 pm - 9:00 pm

Location

Lind Capital A/S

Værkmestergade 3

X