september, 2018

25sep4:30 pm7:30 pmBUY LOW, SELL HIGH

more

Event Details

FinanceLab Aarhus har æren af at præsentere semesteres første arrangement; Buy Low, Sell High. Tirsdag d. 25. september gæster Lars Persson (Millionærklubben, Radio 24/7) og Jacob Pedersen (aktieanalysechef, Sydbank) Aarhus BSS og præsenterer deres syn på de aktuelle aktiemarkeder og lærer fra sig af egne metoder.

Jacob Pedersen er aktieanalysechef i Sydbank, hvor han har været ansat siden 2002. Han har læst HD i finansiering og efterfølgende blevet CFA Charterholder. Med sin store erfaring indenfor aktiemarkedet vil han kommentere på de aktuelle tendenser i markederne. Jacob er gennem sin dækning af SAS og Vestas ekspert indenfor fly- og vindmølleindustrierne.

Lars Persson er primært kendt fra sin plads i Millionærklubbens panel på Radio 24/7. Hans tilgang til aktiemarkedet er igennem teknisk analyse, som han vil fortælle mere om i sit foredrag. Derudover vil der være mulighed for at stille ham spørgsmål fra publikum – anvend denne unikke mulighed for at få en professionel rådgivers syn på dit næste aktiekøb!

Der vil under arrangementet være let forplejning samt aftensmad med networking efter foredragene.

Time

(Tuesday) 4:30 pm - 7:30 pm

Location

Aarhus Business School

Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V

Organizer

FinanceLab Aarhus

X