Er du Danmarks bedste investor?

I Børsens aktiespil 2019, der afvikles i samarbejde med Alm. Brand, kan du teste dine evner som investor og dyste mod dine venner og medstuderende ved at oprette eller tilmelde dig grupper.

Den bedste deltager i spillet vinder HOVEDPRÆMIEN på 250.000 kr.! Derudover får alle deltagere mulighed for at vinde flotte ugepræmier som gavekort til spaophold, rejser og oplevelser.

Aktiespillet starter d. 17. september og varer indtil d. 20. november 2019. Tilmeldingen er åben nu.

 

 

EKSTRA konkurrence for studerende på CBS, KU og DTU – dyst mod dine medstuderende og VIND 15.000 KR.!

Hos Alm. Brand og FinanceLab vil vi gerne gøre det endnu mere attraktivt for studerende på CBS at deltage i aktiespillet og blive klogere på investering.

Derfor arrangerer FinanceLab i samarbejde med Alm. Brand en EKSTRA konkurrence for alle studerende på CBS, KU og DTU. Den bedste spiller vinder 15.000 kr. indsat på en konto på Alm. Brand Trader.

Sådan deltager du i ekstrakonkurrencen for studerende på CBS, KU og DTU:

  1. Tilmeld dig aktiespillet og bekræft din e-mailadresse.
  2. Log ind på aktiespillet og tilmeld dig gruppen ”FinanceLab EKSTRA konkurrence” i aktiespillet. Du finder den ved at søge efter ”FinanceLab EKSTRA konkurrence” i det øverste felt, hvorefter du skal tilmelde dig gruppen.

Bemærk, at du kun behøver at tilmelde dig én gang for at være med i kampen om både hovedpræmien og den ekstra præmie for studerende på CBS, KU og DTU.

Konkurrencevilkår
Konkurrencen udbydes af Alm. Brand Bank A/S (CVR: 81753512), der udpeger vinderen af konkurrencen. Konkurrencen er for studerende på CBS, KU og DTU. Den bedste spiller i gruppen ”FinanceLab EKSTRA konkurrence” vinder 15.000 kr. indsat på en konto på Alm. Brand Trader. Vinderen offentliggøres på www.aktiespillet.com senest d. 25. november 2019 og vil blive kontaktet per e-mail eller telefon.