Opstart august 2022.

Brænder du for strategi, og vil du gerne anvende de strategiske modeller, som du har lært på universitetet til at analysere aktuelle problemstillinger hos danske virksomheder, så har vi jobbet for dig.

Sammen med et nyopstartet team af studerende får du en unik mulighed for at udarbejde strategiske analyser, som skal udfordre erhvervskunder på deres kommercielle og finansielle strategi. De strategiske analyser vil dække over mange forskellige industrier og virksomheder, og oftest vil der være tale om virksomheder med +100 mio. i omsætning.

Jobbet

Du bliver ansat i et ungt team i ”Strategi & Analyse”, som udarbejder analyser og præsentationer til erhvervspartnere, som rådgiver erhvervskunder. Jobbet giver dig rig mulighed for at omsætte teori og tanker fra din skolegang til materiale, der bliver brugt til og af vores store erhvervskunder. Du vil få et indgående kendskab til, hvordan strategi og finansielle produkter sammentænkes for at skabe de optimale betingelser for at drive virksomhed nu og i fremtiden. Du vil altså være med til at sikre, at vores erhvervskunder har det helt rette finansielle fundament i forhold til deres konkurrencesituation og fremtidige planer.

I teamet arbejder vi hele tiden på at forbedre kulturen og vores arbejdsgange, hvorfor du vil have rig mulighed for at præge teamets udvikling. Derudover har vi også et stort fokus på faglig og personlig udvikling, hvilket konkret betyder, at feedback vil være en integreret del af dit arbejde, og at du vil have månedlige 1-on-1 sessioner med fokus på både faglig og personlig udvikling. Vi vil rigtig gerne, at arbejdet er mere end et arbejde, hvorfor vi lægger stor vægt på at have det godt sammen socialt og derfor løbende laver sociale arrangementer sammen som f.eks. minigolf eller vinsmagning.

Du vil typisk arbejde to dage om ugen, hvor en dag vil være i Jyske Banks hovedkvarter i Silkeborg, og den anden dag vil være i Aarhus. Du vil primært beskæftige dig med følgende:

  • Udarbejde strategiske analyser på erhvervskunder ved at undersøge forretningsmodellen, finansielle nøgletal, konkurrencesituationen, markedsvilkårene og betydning af trends som f.eks. bæredygtighed eller stigende råvarepriser.
  • Udarbejde slides med baggrund i analyserne.
  • Mundtligt overlevere og præsentere analyserne til erhvervspartnere, så de kan bruges i konkrete kundemøder.

Ved ansættelse vil du følge et 2-ugers onboarding forløb i august, som vil klæde dig på til analyse- og præsentationsarbejdet.

Hvad får du så med?

Vi ved, at du kommer med en solid værktøjskasse, som du får mulighed for at bringe i spil i den virkelige verden. På den anden side af et forløb hos os, regner vi med, at du står stærkt i din kommende ansættelse, hvor du kan sætte din nuværende værktøjskasse sammen med:

  • En dyb forretningsforståelse forankret i praksis.
  • Hvordan strategi også hænger sammen med finansieringsområdet.
  • Og hvordan du skal kommunikere og sælge dit budskab.

Du vil altså blive ansat i en rolle med masser af praktisk træning, som giver et karriereboost, hvis du har ambitioner indenfor konsulentbranchen eller finansiel ledelse.

Afdelingen

​”Strategi & Analyse” er et team i afdelingen ”Strategi, Salg og Kundefokus”, som er en afdeling i Jyske Bank Erhverv. Vi oplever pt. en betydelig vækst, som i stor udstrækning er drevet af tætte kunderelationer og værdiskabende og udfordrende rådgivning, hvorfor vi i dag har landets mest tilfredse erhvervskunder.

Afdelingen er en central del af Jyske Bank Erhverv og understøtter med udvikling, implementering og eksekvering af strategiske tiltag i hele landet.

Vores mål er at understøtte den forretnings- og kompetencemæssige udvikling i Jyske Bank Erhverv.

Din profil

Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant økonomisk uddannelse og derudover kan genkende dig selv i flere af de nedenstående punkter:

  • Er på 2.-8. semester og studerer f.eks. HA/BscB, cand.merc, økonomi eller anden relevant uddannelse.
  • Er en vedholdende problemløser med stærke analytiske evner.
  • Er en holdspiller med et godt humør, som trives i et udfordrende miljø.
  • Er villig til at arbejde 15-20 timer om ugen.

Ansøgning

Vi tilbyder dig altså muligheden for at blive en del af et ungt team, hvor du vil få rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Hvis det lyder som noget for dig, så bedes du uploade din ansøgning, CV og foreløbige eksamensresultater inden d. 11/07-2022. Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Teamleder Michael Birch Frey vil, i samarbejde med Senior HR Partner Lars Faartoft, tage sig af din ansøgning. Hvis du har spørgsmål til stillingen så kontakt Michael Birch Frey på +45 42705727 eller mfr@jyskebank.dk.


For mere information omkring jobbet kan du læse mere og ansøge her