Analytikerassistenter til Kompetencecenter Regnskab

Kompetencecenter Regnskab (KCR) søger ihærdige og fagligt stærke analytikerassistenter til et spændende og udfordrende job.

Jobbet

Du vil som analytikerassistent assistere afdelingens Regnskabsanalytikere, og være en vigtig del af processen omkring regnskabsanalyserne på Jyske Banks Erhvervskunder. Jobbet stiller krav om et godt kendskab til årsregnskaber, samt at du kan arbejde effektivt og med fokus på detaljerne. Du vil oparbejde stor forståelse for regnskaber, og kommer til at være første led i håndteringen af de indkommende regnskaber fra virksomheder lige fra den lokale frisør til nogle af de største danske børsnoterede kæmper.

Du vil som analytikerassistent i KCR bl.a. komme til at:

  • Indlægge regnskabstal i Jyske Banks kunderegnskabssystem.
  • Udarbejde konstruerede koncernbalancer.
  • Opdatere virksomhedspanter.
  • Have kontakt med Rådgivere i forbindelse med håndtering af indkomne opgaver.
  • Udføre diverse ad hoc-opgaver.

Arbejdstiden vil som udgangspunkt være 15 timer om ugen fordelt på to dage og ca. 22,5-30 timer pr. uge i sommerferien. Ansættelsen sker med forventet opstart i oktober 2022.

Med den viden og de kompetencer, som du vil kunne opnå i afdelingen, kan jobbet blive springbrættet til en fremtidig Graduate stilling i Kompetencecenter Regnskab eller andre spændende karrieremuligheder i Jyske Bank-koncernen.

Afdelingen

Du bliver en del af afdelingen Kompetencecenter Regnskab, der servicerer koncernens Erhvervsrådgivere med regnskabsanalyser på alle bankens erhvervskunder inden for mange forskellige brancher. Du kommer til at arbejde i Jyske Banks Hjemsted i hjertet af Silkeborg, som er beliggende tæt på tog- og busforbindelser, hvilket gør det let at komme til og fra for eksempel Aarhus eller Herning. I Hjemstedet i Silkeborg er vi i alt 20 fuldtidsansatte Regnskabsanalytikere, 2 ledere og 3-5 Analytikerassistenter.

Din profil

Du er den motiverede studerende, som ønsker et studierelevant job, hvor der er mulighed for praksis forståelse af teori.

Vi forventer, at du:

  • Har stor interesse for at læse og forstå et regnskab.
  • Er i gang med dit 2. eller 3. år på et relevant bachelorstudie fx erhvervsøkonomi (HA), HA-jur., eller netop er startet op på et relevant kandidatstudie fx cand.merc.aud, cand.merc.finansiering, Msc in Finance & International Business eller MSc in Management Accounting and Control.
  • Har flair for it – særligt ift. til anvendelse af Office-pakken og Outlook.
  • Er omhyggelig, selvstændig og trives med fordybelse.
  • Har mulighed for at være til stede minimum 15 timer om ugen primært i tidsrummet kl. 8-16, men med en vis grad af fleksibilitet og mulighed for flere timer i spidsbelastningsperioder (der bliver selvfølgelig taget hensyn til eksaminer).

Kommentarer fra nuværende Analytikerassistenter

Oliver, 5. semester på HA: ”Jeg så KCR som et godt sted for mig at søge hen, da jeg allerede før jeg startede på universitetet havde interesse for aktier og dermed også selskabernes regnskaber, som indeholder rigtig meget værdifuld information om en virksomhed. Når jeg ser tilbage efter snart et år i afdelingen, har det været en rigtig god oplevelse at være i en afdeling, hvor man altid kan spørge en analytiker eller leder til råds. Desuden får vi sammen med analytikerne ofte nogle gode snakke om lidt af hvert over frokosten i vores lækre kantine, hvor køkkenpersonalet sørger for en varieret kost.”

Ansøgning

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send os gerne din ansøgning, CV og seneste karakterark – vi glæder os til at snakke med dig.

Senior HR Partner Birgitte Schøler vil tage sig af din ansøgning.

Læs mere om Jyske Bank og jobopslaget here