Investering & Tryghed located in Herning are currently seeking a student worker.

Deadline 30th of November 2016

Brænder du for en karriere inden for investering? Vi tilbyder et studierelevant job til den rette profil med interesse for investeringer og IT.

Vores fondsmæglerselskab er i vækst, og vi søger yderligere en økonomistuderende til investeringsteamet på vores kontor i Herning.
Du får et yderst spændende og lærerigt studiejob, hvor du kommer i berøring med en bred vifte af finansielt relaterede opgaver og problemstillinger. Stillingen giver mulighed for at udføre opgaver i samarbejde med kolleger, der har mange års erfaring inden for den finansielle verden.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Analysearbejde inden for de finansielle markeder
  • Effektiviseringer af arbejdsgange
  • Rapportering til kunder
  • Opdatering af systemer
  • Udvikling af nye IT løsninger (via office-pakken og dataudtræk via Bloomberg mv.)’

Arbejdstiden er meget fleksibel og vil i gennemsnit være ca. 8-15 timer ugentligt, og vi forventer, at du er minimum én hel dag om ugen på kontoret i Herning. Fleksibiliteten går begge veje, så der vil også være mulighed for at arbejde hjemmefra, og vi tager naturligvis hensyn til dit studie i forhold til eksamensperioder mv.

Din profil
Vi forestiller os, at du studerer en relevant faglig uddannelse (Cand.oecon, Cand.merc el. lign) på Universitetet, gerne på 5.-6. semester. Du har et godt kendskab til Microsoft Office-pakken og har samtidig interesse for de finansielle markeder. Kendskab til VBA eller anden programmering er et plus. Derudover udviser du selvstændighed og drive i de opgaver, du bliver stillet.

Selskabet
Investering & Tryghed er et af Danmarks største uafhængige fondsmæglerselskaber. Vi tilbyder formueforvaltning og investeringsrådgivning for private, virksomheder, fonde og institutionelle investorer. Investering & Tryghed beskæftiger sig både med aktier og obligationer, danske såvel som udenlandske.

Ansøgning
Send din ansøgning (gerne pr. e-mail) vedlagt relevante bilag til:

Fondsmæglerselskabet Investering & Tryghed A/S Att.: Thomas Fromm
Dalgasgade 25, 9.
7400 Herning

Email: tf@i-t.dk

Ansøgningsfrist d. 30-11-2016. Ansøgningerne behandles løbende. For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Porteføljemanager, Thomas Fromm på tlf. 96 27 15 63 eller tf@i-t.dk.